Inhimillinen tekijä tv-ohjelmassa

Inhimillinen tekijä tv-ohjelmassa

tiistai 29. syyskuuta 2009

Kallis kauppareissu

Tuli käytyä Tammiston Gigantissa, ja huh huh.

Kun nyt näyttää siltä, että ainakin joksikin aikaa muutan Birgitasta erilleen asumaan, on meidän tehtävä vähän pesän jakoa, että kummallakin on kaikki tarvittava. Käytännössä totesimme, että pitää ostaa uusi TV ja pesukone. Halvimmilla vaihtoehdoilla olisimme selvinneet noin 550 eurolla, mutta perheneuvottelun jälkeen päädyimme noin 930 euron pakettiin. Philps 32" ja Whirlpool 5 kg, jos joku on merkeistä kiinnostunut. Ne jäävät Birgitan huusholliin tänne Helsinkiin, minä otan Sonyn 26"ja Hooverin 5 kg Imatralle.

Kai te ymmärrätte, että tuntuu aika haikealta miettiä taas yksin asumista työn takia.

Minulle ja Birgitalle tulee itsenäisyyspäivänä 40 vuotta tutustumisesta ja ensi elokuussa sama aika seurustelun aloittamisesta. Ei se ollut rakkautta ensi silmäyksellä, vaan toisella. Silmäilyä on sitten kestänytkin, ja merkillinen kuminauha on vetänyt meidät jopa toisen kanssa seurustelun yrityksen jälkeen taas samaan kattilakuntaan.

Yhteiset tosi kivat lapset perheineen ovat elämämme suola.

Tulevana viikonloppuna meillä on yhteinen vetovastuu eräässä seminaarissa. Ei sekään onnistuisi, ellemme osaisi vaikeinakin aikoina pelata yhteen. Tottakai me osaamme riidellä ja mököttääkin, mutta myös sopia. Se vasta tärkeä taito onkin.